juu, niin vain se on, et meidän pieni pentu on jo 5 kk! Eli ei se enää mikään pienen pieni pentu ole vaan juniori, snif kyllä tuo pikkupentu aika menee nopeesti ohi

Tasaisesti Rodi on kuukausien aikana kasvanut ja kehittynyt. Tällähetkellä painoa on 4,5 kg ja korkeutta n 31,5 cm. Hampaat on vaihtunut kovaa vauhtia. Vielä kun yläkulmurit lähtee, niin sitten taitaapi olla kaikki vaihtunut. Isompia tuhoja Rodi ei ole tehnyt, mitä nyt pari reikää makuuhuoneen seinään .

Kunnon "studioposeeraukset" jäi tänään ottamatta,mutta pitihän sitä muutama räpsy pienimmästä ottaa. Tässäpä niistä muutama:

edestä

sivulta

toinen sivu

ja sitten pääkuvat

Rodin kanssa ollaan tosiaan käyty nyt kolmesti agipentukurssilla ja vielä olisi kolme kertaa jäljellä. Hauskaa meillä on jokaisella kerralla ollut. Kyllä se vain on mukavaa pienen kanssa touhuta. Ja taitaa siitä ehkä joskus jopa agikoira tulla. Kurssilla ollaan otettu putkea, siivekkeitten välistä hyppyjen suorittamista (irtoamista ja kääntymistä) ja keppien sekä kontaktien alkeitakin ollaan otettu Ja ollaanhan me "ohjauskuvioita" valssia ym otettu lelun kanssa ilman esteitä, hih ne ne vasta on hauskoja. Taisi vain olla kouluttajan painajainen (Minna joka kouluttaa myös meitä Neron kanssa), kun yhdellä treenikerralla totesin ettei tämä pentu käänny...Hih, isänsä poika!

Toivottavasti parin viikon päästä sm-kisoissa näemme pitkästä aikaan Rodin velipoikaa Skumppaa, joka kuvien perusteella on yhtä ihana kuin meidän pienokainen