Kylläpä olen taas ollut laiska päivittämään blogia. Pakkanen on vihdoin lauhtunut, johan sitä pari viikkoa melkein kärvisteltiin melkein 30 asteen pakkasissa

Viikko sitten reenattiin agia kunnolla, kun joulukuussa peruuntunut Aaltosen Mikon kaksi tuntinen reeni oli vuorossa. Neron kanssa reenit meni hyvin. Mitään uutta ei tuolla kerralla tullut. Mutta hyviä neuvoja sitäkin enemmän saatiin, miten kaarroksia saadaan pienemmiksi.

Lauantaina käytiin Katin kanssa tekemässä vilposet agi ja tokoreenit. Agissa otettiin teho reenit keinulle ja pitkästä aikaa muistuteltiin mikä pöytä on. Tokoa innostuttiin myös ottamaan. Kaukot tein eka kertaa pitkältä matkalta ja ne sujui hienosti. Tunnari sujui myös, kolme toistoa otettiin ja kaikki onnistui. Ei voinut olla kuin tyytyväinen. No pitäähän se aina joku epäonnistuakkin, se oli tällä kertaa liikkeestä istuminen. Pikku koira vain ei yksinkertaisesti muistanut mitä istuminen on Tokoilut jatkuu taas kotioloissa aina, kun muistetaan. Seuraamisen käännökset ja askeleet olisi seuraavana reenin kohteena.

Lauantai iltapäivästä kävin katsomassa vielä Doorista ja Aapoa (Nellin&Neron pennut) ennenkuin lähtevät uusiin kotiin. Suloisia terrierejä kaverukset oli. Kameraa en ottanut mukaan, koska olisi jäätynyt varmaan päivän aikana autoon.Toivottavasti parivaljakkoa näkee jatkossakin. Uusille perheille paljon iloa ja tsemppiä uuden perheenjäsenen kanssa

Sunnuntai vierähti Neron kanssa Kajaanin näyttelyssä, Rico oli yökylässä vanhemmillani. Aamulla kello soi neljältä. Matkaan lähdettiin Kirsin ja Jukan sekä tyttöjenn kanssa hieman ennen puolta kuutta. Näyttelypaikalla oltiin hyvissäajoin. Nero sai eh ja sijoittui avoimessa luokassa 3:ksi. Arvostelun lisään kotisivuille.

Tänään nautittiin lauhasta -10 asteen säästä ja lenkkeiltiin Haukkikselta metsiä pitkin kotiin iltalenkillä. Hieman meinasi jalat olla maitohapoilla, kun 1/3 lenkistä tarvottiin täysin umpihangessa. Nyt molemmat kaverukset makoilevat tyytyväisinä ja väsyneinä lenkin jäljiltä. Huomenna alkaa taas koulutukset pyörimään normaalisti.