Etelän turnee on onnellisesti ohi. Tulipahan taas todistettua, että agility vaatii hulluutta ja huumorintajua Hymy Takana on  reilut 1500 km ja 10 starttia. Autossa istuminen vaati sitä hulluutta ja itse kisat huumorintajua. Meidän tulostaso alitti riman huimasti.

Torstaina lähdimme kohti helsinkiä. Auto oli täynnä, aivan kuin reissu kestäisi vähintääkin viikon. Pohjoisesta kun lähtee, ei edes toppavaatteita uskaltanut jättää pakkaamatta mukaan. Perjantaina kisat alkoivat heti aamulla klo 8. Kisakirjeessä oli jo kerrottu, että hylyn sattuessa poistutaan radalta suorinta tietä, lohdutukseksi oli tarjolla sitten pääsiäismuna Kieli ulkona. Radat oli mukavia, ainut vain että vauhti pääsi kasvamaan jolloin Nepukka ehti tehdä omia ratkaisuja. Eka radalla pääsimme esteelle nro 8 jonka Nero hyppäsi väärin päin. Olin myöhässä ohjauksessa ja nakkasin muurin ohi jolloin Nero hyppäsi sen väärinpäin. Tokarata loppu jo estettä aiemmin ja melkeinpä samaan kohtaan. Mulla oli valssi kesken, kun Nero jo ampasi ulos putkesta joten en saanut kääntymään renkaalle vaan Nero suoritti edessä olevan muurin. Kolmannella radalla päästii jo huomattavasti pitemmälle(oisko ollut nro 15?). Nero toimi hyvin. Todella kovalla vauhdilla meno kepeille onnistui hienosti eikä muutenkaan ollut ongelmia. Mutta sitten A:n harjanteella Nero pongasi jo putken enkä saanut sitä kääntymään pois vaikka melkein tasajalkaa hypin Huuto  Eli kaikki radat HYL. Rico puolestaan meni kaksi rataa. Eka rata oli aivan kauhea profiliiltaan. Ensimmäiset neljä estettä oli jo täynnä putkiansoja. Näistä selvisimme hienosti, mutta A:n jälkeiseen putkeen vienti ei sitten enää onnistunut vaan Rico sujahti väärään putkeen. Muuten rata oli hyvä. Toka radalta tuli meille sitten ensimmäinen tulos, luojan kiitos. Toki puhtaasti ei sitäkään menty vaan keinulle viennissä otin ohjauksen liiaan voimakkaasti pois ja Rico meni keinun ohi. Loppu rata oli taas hyvä. Onneksi Jukka oli iskussa kisoissa niin ei ihan ilman tuloksi ja palkintoja jouduttu lähtemään. Jukka teki Macyn kanssa kolme hienoa nolla rataa ja Nellin kanssa kaksi nollaa ja hylyn. Nyt oli siis Jukalla tavoitteena ollut tuplanolla Macylle kasassa.

Lauantaina siirryttiin sitten Turkuun. Keli oli mahtava, kun päästiin perille. Kamat purettiin pikaisesti ja lähdettiin koirien kanssa lenkille. T-paita päällä sai kaupungilla kulkea, jalassa oleet toppakengät oli liikaa.

Sunnuntaina vuorossa oli sitten Att:n kisat. Eka radalle mahtui niin hyviä pätkiä kuin muutama pitkä kaarros sekä joku ihmeellinen putkesta tuomarin luo sinkoaminen.  Kepeille asti pääsimme virheettömästi, mutta sitten tuli keppien "läpijuoksu" ja ne suoritettiin sitten uudestaan. Radalta tuli 5 vp ja sinkoiluje vuoksi vielä yliaikaa, mutta tulos kuitenkin. Toka rata lähti hyvin mutta väärän ohjausratkaisun olin tehnyt A:lle menoon niin nero ohitti esteen ja kiersi sen. Tässä meidän nauha sitten katkesi ja seuraavalle esteelle hyl. Viimeiseltä radalta saatiin sitten tulos, muttei nollaa. Nero oli kivasti koko radan käsissä, mutta loppu"suoralla" meni yhden hypyn ohi, muttei onneksi suorittanut muita esteitä vaan sain korjattua ja rata päästiin loppuun. Rico puolestaan teki hyvän hypäri radan. Maksikorkeus hypyissä ja liukahko alusta hidastivat vauhtia sen verran että reilut 2 s tuli yliaikaa. Tokarata oli ihan hyvä. Hieman arpomista hypyillä oli ja jostain 5 vp eli tuplikset jäi myös turusta saamatta. No kevättä on vielä onneksi jäljellä niiden metsätykseen. Jukka oli Macyn kanssa myös Turussa iskussa. Pari otti hienon nollavoiton!